Cartes monàrquiques

Aquest any, per primer cop des de fa molt anys, fem carts als Reis.

 [@more@]

I la veritat és que fa molta il·lusió. 

Ahir vam agafar els trastets i la nena i vam anar a un centre comercial, a mirar quines coses hi ha de joguines i què podíem demanar als Reis. 

Vam haver de controlar el pare, que tocava tots els botonets de musiquetes que desprenien ninos i jocs diversos. També vam haver de posar-nos al dia dels nous dibuixos que es fan: els Gormiti, la Dora Exploradora… i el nostre ídol, el Bob Esponja,que té un arsenal de merchandising digne d’un Mickey Mouse qualsevol.

Vam passar com vam poder pels passadissos de "les nenes", on el rosa de les barbis i nines vàries, dels jocs per netejar el terra… en definitiva, de construir una futura mamà i mestressa de casa completa. També pels passadissos amb cotxes, monstres i guerrers: la fàbrica de "machotes". Ah, i buscar un nino que no faci rots, no es pixi i no tregui babes, és una odissea. I sobretot: que no parli ni plori. 

Però el moment crucial va ser quan vam arribar a les motos: després de provar-ne una de taronja molt xula,  arriba el moment en què ens destrossa el cor i l’ànima:

ella prefereix la rosa de la Hello Kitty. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Cartes monàrquiques

  1. R. diu:

    Estic amb tu, en bob esponja és el millor! Pots mirar-lo amb ells i mola a tota la familia. A la meva filla li encanta, i diu que la Hello Kitty és “per pijas”. Quan aprengui el concepte, pots intentar inculcar-li prejudicis contra el rosa i la kitty aquesta.

  2. Mendizalea diu:

    Hain umea izan nintzen?. Asko barre egin dut horrekin.

Els comentaris estan tancats.