Ja em vaig trobant

Per fi, he vist el final. I sí, m’ha agradat. Però tot i així, encara em queden taantes preguntes…

(atenció, hi ha informació spoiler, …)

 

 [@more@]

Per què en Walt era "especial"? Per què ell i el seu pare no formen part del "limbo" o realitat paral·lela? Per què els Altres agafaven nens? Amb quins criteris feien la llista de les persones que havien de segrestar?  Com és que està prohibit abandonar l’illa si aquí tot déu anava i venia (els 6 d’Oceanic, els de Dharma, els Altres -Ethan i Richard-)? Per què en Jacob portava gent a l’illa per matar-los (els de l’expedició francesa de la Rousseau, per exemple, quin pecat havien comès?)? Al final què pintaven els números, i per què els de Dharma els utilitzaven? Com ho fa en Jacob per construir el far si està sol? Si el seu germà es queda sense cos, per què s’apareix a en Richard Alpert amb el seu aspecte anterior? …

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.