El Club Bilderberg

M’encanta.

una reunió exclusiva, on només hi pots anar si has estat convidat, i on les persones més influents del món parlen sobre temes "d’interès". M’ha semblat genial. 

Havia sentit a parlar lleugerament d’una mena de societat així, d’una reunió semi-secreta de les persones més influents del món i on decidien el nostre futur. Però sonava tant a teoria de la conspiració que costava pensar que realment fos així. I mira tu, ni curts ni mandrosos es troben tots a Sitges, parlen una mica de com van les coses i després es deuen prendre una bona fideuà, un banyet i cap a casa. 

El meu principal dubte ha estat que com és que ningú n’hagi fet una pel·lícula, ja que és un argument immillorable, tot i que més propi de la guerra freda que del segle XXI…

Però m’han sorgit un dubte. Si aquesta gent és lo más plus del món mundial, és a dir la darrera línia d’actuació dels més influents, i només hi pots anar si hi has estat convidat… qui és el "convidador primer", el primer motor que diria Aristòtil?? ….

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.