“Ja no és el que era”

Aquesta és la frase dels "autèntics". Els autèntics són aquells que ja han fet les coses abans que els altres les fessin. En el món de la música, per exemple, els autèntics normalment s’assimilen als modernillos: aquells que escoltaven un grup de música quan no el coneixia ningú (perquè es veu que si el coneix més gent perd i ja no té gràcia).

Una variant d’aquest cas és el dels festivals. Tota persona que es precïi havia anat a aquell festival abans que no estés massificat, perquè ara ja no s’hi pot anar, perquè hi va tothom.

Ahir mirava un fòrum dels amants de viatjar (i dormir) en furgoneta, i justament hi havia aquest debat. "Abans" es podia anar a llocs fantàstics perquè estaves pràcticament sol, però ara com que hi ha molta més gent que viatja així doncs està tot molt més massificat. El mateix passa amb el turisme en general: volem estar sols en una platja paradisíaca i clar, si hi ha més gent ens molesta.

A mi el que em sobta és que aquestes persones mai es consideren part de la massificació. Sí, al concert hi ha molta gent, molta gent "com tu".

Per què sempre són els altres els que sobren?… 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.